Speciale opdrachten

Neem contact met ons op voor uw speciale opdrachten. Denk aan:

  • Opening gebouw
  • Lastige klus op hoogte
  • TV- of theater productie

Free Style Projects heeft o.a. meegewerkt aan Loverboys (BNN/Endemol), Voetballer van het Jaar (RTL Wentink Events), Junior Songfestival (AVRO).

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op met Pascal Boevé: 06 – 21 52 76 81.

High 8

Onze partner, High 8, biedt ook het volgende: het op hoogte verzekeren van de veiligheid van artiesten, SFX Rigging bij televisie shows concerten en films. Met hun achtergrond in Krijgskunsten en actie gerelateerde sporten was de stap naar een uitgebreider scala van stunts snel gemaakt. High 8 heeft voor veel verschillende producties diensten verleend maar is zich na enige tijd steeds meer op de evenementen markt gaan toespitsen. Waaruit ook verschillende kant en klare act’s zijn voort gekomen. Daarnaast geeft High 8 workshops en seminars op scholen en aan groepen. Vanuit hun kennis over het bewust nemen van risico’s hebben zij ook voor verschillende producties risico inventarisaties gemaakt en opleiding gegeven in calamiteit’s management.

Opname van het jeugd songfestival in het HMH geproduceerd door de Avro. Abseilen tussen het decor.Speciale Opdracht Abseilen gemeentehuis Almere voor Loverboys (Pascal Boevé Pascal Boeve)

Hooibalen stapelen met kraan

Speciale Opdracht Abseilen Voetballer van het jaar in Studio 21 in HilversumAbseilen gebouw bevestiging